Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

2008 SİLAHLAR BIRAKILIYOR = 2015 SİLAHLAR BIRAKILIYOR YALANI

28/02/2015 20:43 | Son Güncellenme: 28/02/2015 21:05
A+
A-

Eyy AKP son tangoyu yapacaksın anladık Süleyman Şah bu yüzden mi bırakıldı. Bu lakırtıyı 2008 den beri dinliyoruz. Ne silah bırakıldı nede şehit kanı durdu. Ne  Ana’ların Ağlaması durdu nede terör sustu. Kayıplarımız, doğuda özerklik ilan edildi hendekler açıldı. Yalandan Meclis de HDP iç güvenlik yasasına karşı çıktı ama hiç kimse bu pkk uzantısı HDP niye karşı çıkıyor diye sormadı. Bu son tango seçim sürecinde AKP’yi iktidara taşımak peki neye karşılık bu anlaşma?

MHP gibi asil bir partiyi PKK uzantısı HDP ile sözde beraber göstermeye çalışanlar kim? Kiminle kanka? kim kiminle şeref görüşmeleri yapıyor? Kim PKK lı bebek katili ile görüşüyor? Her şey ortadayken, utanmıyormusunuz bu çamuru atmaya, hadi atıyorsunuz da bunu Millete nasıl inandıracaksınız.

Meclis de sözde kavga edenler şimdi masaya nasıl oturdunuz? Amacınız belli meclis de çıkan yasalar AKP+HDP+PKK’nın işine yaramıyor mu? Bonzai ve uyuşturucuya karşı Mücadele yasasına MHP destek verdi, yüzü kapalı teröristlere ağırlaştırılmış yasa değişikliğine MHP destek verdi. Peki MHP neye destek vermedi neden karşı çıktı sorgulayan var mı? Olsa bu kadar gözü kapalı AKP desteklenmezdi sanırım.

Ama ben yazacağım polis ve jandarmayı devre dışı bırakıp valileri donatan iç paket yasası kimin işine yarıyor bir düşünün bakalım. Vali’leri kendine bağlayan sayın Erdoğan sizce bu parçalanma sürecinde nasıl bir sıkı yönetim uygular, valilere verdiği bu yasayla hiç düşündünüz mü?

Unuttnuzmu valileri direk kendilerine bağlamışlardı ve bir karar verirken Başbakanı = Cumhurbaşkanını arayacak yani DİKTADÖTÖRLÜK BAŞLAMIŞ OLUYOR.

Sözde kavga dövüş ile meclis den çıkan iç paket yasasının arkasından bu sözde silah bırakma çağrısı için DOLMABAHÇE’de toplantı yapılması çok mu tesadüftür?  Atam Süleyman Şah’ın kemiklerini sızlatıp topraklarımızı teslim edip de sonrasında böyle bir çözümsüzlük süreci için silah bırakın kurultay yapın konuşun çağrısı çok manidardır.

erdoganbarzani

Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir beyler, bunu bir çok yazımda vurguladım. Hatta son perde seçim arifesi bunlar anlaşır, silahlar susar AKP’yi tekrar iktidar yapmak için tüm argümanlar servis edilir seçimlerden sonra da Allah göstermesin iktidar oldukları taktirde Başkanlık sistemi ve özerklik arkasındanda isyan ve özgürlük ilanı,  sözde halka sorulmak için seçimlere gidilerek, ülkeyi parçalamak ile sonuçlanacağını yazmıştım. Ve bunun en büyük göstergesi de PKK=HDP nin seçimlere parti olarak gideceğini açıklamasıdır. Neden çünkü baraj altında kalacak HDP’ye gidecek her oy AKP’ye kayması sağlanıp AKP’yi güçlü iktidar yapmak amaç. Türkçesi HDP’ye de oy verseniz AKP’ye AKP’ye de oy verseniz yine AKP’ye vermiş olacak ve bu parçalanmaya sizde ortak olup bu günaha ve ihanete ortak olacaksınız diye defalarca vurgulamıştım. Ve bugün gelinen nokta işte öngördüğüm bu ihanetin son perdesinin açılış zilidir.

pkk-201009-2

UNUTTUNUZMU, Habur rezaletini kırmızı halılarla davul zurna ile pkk bayrakları ile ülke topraklarımızı çiğnediklerini, unuttunuz mu? Devletin savcılarını terörist ayağına götürüp biz Apo nun askerleriyiz pişman değiliz demelerine rağmen serbest bırakılmalarını ve o günden bugüne hendekler kazan pkk, özel güvenlik kuran karakollar kuran gündüz vakti insanları çevirip hatta Türk güvenlik gücü mensubu olanları dahil çevirip kimlik sorduklarını unuttunuz mu? Şehit kanı ile boyanmış özgürlük simgem yoluna kurban olduğum TÜR BAYRAĞINI  Askeri kışlanın bahçesinin direğinden al Bayrağımı indirmesine izin verenleri unuttunuz mu? Hazır yeri gelmişken burada direğe  tırmanandıranlar Süleyman şah’da toprağı bırakıp DİREĞİ alıp gelmeleri de  gülünç ve traji komik bir olaydır.

Bunu da mı UNUTTUNUZ?

Bugün silah bırakma açıklamadan sonra yine çelişkili açıklamalar var. Biri silah bırakılacak diyor, bir başkası, HDP’li hayır  “PKK’NIN SİLAH BIRAKMASI SÖZ KONUSU DEĞİL” diyor.

Adım adım oynanan oyunun sonuna geliyoruz 7  haziran, Tiyatroda son perde sahnede son Tongo eğer hala bu ihaneti görmüyorsan hala VARDIR BİR BİLDİĞİ DİYORSAN!

pkkindir2

Sonuçlarına katlanmayada hazır ol.

Çünkü bunun sonu parçalanma bunun sonu hüsran bunun sonu binlerce vatan evladını vatan savunmasında kanını dökmektir.

UYANMAZ isen UYANDIĞINDA ÖZGÜRLÜĞÜN GİTMİŞ OLACAKTIR “UYAN”

KARACA Hasan

karacahas@hotmail.com

karaca@sehrisiyaset.com