Dolar 32,4994
Euro 34,8692
Altın 2.481,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

USTA, ZARİF POSİTİF PROTESTO DEDİ

USTA, ZARİF POSİTİF PROTESTO DEDİ
23/02/2016 21:12
A+
A-
TRABZONSPOR Başkanı Muharrem Usta, cumartesi günü oynayacakları Osmanlıspor maçının dünya spor tarihine geçecek zarif bir protesto gösterisine dönüşeceğini belirterek, “Spor tarihi için milat olacak bu organizasyonumuzu herhangi bir taraftarın taşkınlık yaparak sabote etmesi asla kabul edilemez” dedi.
Başkan Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından verdiği mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

“2010-11 sezonu ve bu sene yaşananlara bakılırsa Trabzonspor’un ismi ile ‘sportif adaletsizlik’ ne yazık ki eşanlamlı olmuştur. Sportif adaletsizliğin kurbanı her kulüp olabilmektedir ancak Trabzonspor için bu durum dayanılmaz bir hal almıştır. Şimdi hareket zamanı diyoruz. İşte bu nedenle ilk iş Osmanlıspor maçında stadın full doldurulmasıdır. Muhteşem Trabzonspor taraftarı için Cumartesi bir milat olmalıdır. Sportif adaletsizliğe son verecek ve dünya spor tarihine geçecek ‘zarif sportif protesto’ hareketiyle meşaleyi ateşliyoruz. Spor tarihi için milat olacak bu organizasyonumuzu herhangi bir taraftarın taşkınlık yaparak sabote etmesi asla kabul edilemez. Değişim Hareketi’nin mimarları olacak taraftarlarımızı; sükunet içinde, her türlü çirkinliğin karşısında tarihi bir göreve davet ediyorum. Amacımız Trabzonspor’a yapılan adaletsizlikler üzerinden haksızlığa uğrayan tüm kulüplerimizin mağduriyetlerine son verilmesidir.”

(DHA)