Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

HAVA DURUMU

HAVA DURUMU
09/04/2014 12:23 | Son Güncellenme: 09/04/2014 12:24
A+
A-

Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur olmak üzere Adana, Osmaniye ile Hatay’ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Akdeniz, Doğu Karadeniz’in doğusu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Muğla, Sivas, Kayseri, Niğde, Karaman ve Konya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur olmak üzere Adana, Osmaniye ile Hatay’ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Batı Karadeniz ile İstanbul’un kuzey kesimlerinde yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında olacak. Rüzgar, iç ve batı bölgelerde kuzey yönlerden, diğer yerlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 17

İstanbul: Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde kuzey kesimleri yer yer sisli 18

İzmir: Parçalı bulutlu 21

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Samsun: Parçalı bulutlu 15

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 13

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 19

İHA